Članovi žirija Pinkovih zvjezdica biće strogi u drugom krugu

Muzički šou program Pinkove zvjezdice ulazi u drugi krug ovog petka. Takmičiće se 51 talentovani mališan, a članovi žirija Sergej Ćetković, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Milan Stanković, neće, kako kažu, biti blagi prema takmičarima.

“Zadovoljan sam prvim krugom, utisci su sjajni. Veoma mi je drago što su se neki kandidati iz prošle sezone vratili da pokažu svoje znanje stečeno u međuvremenu. Očekujem da već sada, od drugog kruga, počnemo da pravimo klasifikacije i da pretpostavljamo ko će se naći u superfinalu”, otkrio je Sergej.

“Nemam namjeru da bude blaga u drugom krugu. Došli su da se takmiče, a ovo je već četvrta sezona, nema više gledanja kroz prste. U svakom slučaju, zadovoljna sam Zvjezdicama, ali mislim da ćemo tek biti iznenađeni. Kroz naredne krugove se sve multiplikuje, u smislu da će takmičari biti mnogo bolji, interesantniji, opušteniji”, objasnila je Goca.

Jelena kaže da su takmičari iz sezone u sezonu sve bolji.

“Prosto se sada već nameće da moramo da budemo stroži nego u prvom krugu, ali ćemo svakako biti pravedni, kao i do sada. Ja ću u svom pristupu i dalje biti blaga, ali ću im govoriti šta treba da poprave, promijene… Biću blagonaklona, ali pravedna.”

Leontina je poručila da neće biti “poklanjanja ocjena”.

“Kandidati su u prvom krugu nadmašili moja očekivanja, nisam vjerovala da četvrta sezona može da izrodi još, i još, i još talenata. Uvijek smo blagi u tom prvom krugu, jer smatram da se tada donosi odluka ko ima talenat, a ne ko će dobiti pet ili četiri stolica. Otuda i neke poklonjene četvorke, neke poklonjene petice. Generalno, djeci u kojoj smo vidjeli potencijal dali smo četvorku iz predostrožnosti”, rekla je Leontina.

Milan smatra da je žiri bio blag u prvom krugu, ali da će se to promijeniti.

“U tom prvom krugu se nekoliko njih izdvojilo, ali ja tek očekujem da će nas iznenaditi jer im je ovo bio prvi kontakt sa scenom. Znam da svakako možemo da im pomognemo, ali trema jeste njihov najveći neprijatelj, sa kojim moraju sami da se izbore. Kada trema bude nestala, moći će da se igraju i uživaju u tome što rade”, rekao je Stanković.

Izvor: CdM