Pomama za Spice Girls, termini za još dva koncerta

Ženski bend Spice Girls, koji je bio pop senzacija devedesetih, dodao je još dva nastupa svojoj planiranoj novoj britanskoj turneji 2019. pošto su se obožavatelji žalili da ne mogu da dođu do karata, prenosi Beta. 

Fanovi su se žalili na broj mjesta puštenih jutros u prodaju za prvih šest koncerata, manje od nedjelju dana od najave benda da se ponovo okuplja.

Grupa je u ponedjeljak objavila da će se ponovo okupiti za britansku turneju, ipak bez Viktorije Bekam, koja je postala poznata modna kreatorka.

Bend je danas turneji dodao još dva koncerta u Londonu i u Mančesteru. 

Turneja će prema novom programu početi na stadionu Etihad u Mančesteru 31. maja. Bend je takođe dodao još jedan nastup na londonskom stadionu Vembli 15. juna.

Novi koncerti su dodati kada su obožavatelji počeli da se bune što imaju teškoće pri kupovini karata onlajn za postojeće nastupe. Mnogi su se žalili zbog dugog čekanja u elektronskim redovima.

Petočlani ženski sastav formiran 1994. imao je uspjeh s svojim prvim singlom “Wannabe” 1996. godine i odmah je došao na top liste tridesetak zemalja, pokrenuvši međunarodni fenomen koji je bio poređen s manijom za Bitlsima.

One su nastupile zajedno 2012. na Olimpijadi u Londonu.

 

Izvor: Cdm