Andrija Milošević: U 40. godini sam počeo sve iznova

Poslovni uspjesi glumca Andrije Miloševića, ne skreću pažnju novinara sa činjenice da je još uvijek neženja. On je već duže vijeme u vezi sa koelginicom Aleksandrom Tomić, a svi ga pitaju kada će da se vjenčaju.

“Idem sjutra kod astrologa pa vam javljam. Ušao je Merkur u sedmu kućicu, a Mars mi pravi zavetrinu u dvanaestoj, pa sad šta mi bog da”, kroz smijeh je objasnio glumac iz Nikšića za Blic.

On je jedan od trenutno najtraženijih glumaca u Srbiji i u potpunosti se posvetio poslu. Pred premijeru filma „Taksi bluz” koja će se održati 16. januara, gdje tumači glavnu ulogu, on sa kolegom Viktorom Savićem vodi pozorište na Banovom brdu u Beogradu.

“U četrdesetoj sam počeo sve od početka. Teatar koji se rađa i ja opet, po ko zna koji put, sa njim zajedno. Nisam to planirao, ali sve se poklopilo. Oduvijek sam nekako učestvovao ili se borio za neke stvari koje su zahtijevale da kreneš od nule ili sa neke kulturne margine. Prije neki dan sam stajao na sceni Teatra na Brdu i pomislio, poslije dvadeset četiri godine bavljenja ovim poslom, opet na početku. Sjajno”, opisao je Milošević.

Prije tri godine glumac je kupio imanje na Žabljaku, ali još ne planira da se odseli tamo:

“Mnogo putujem i ne vjerujem da ću se vezivati za samo jedno mjesto. Od Glifade do Katrahene u Kolumbiji ima toliko gradova i ljepote u kojima bih uživao. Ima još vremena za penziju”, rekao je Andrija.

Izvor: Cdm