Memorijalni turnir: Nikoljac bolji od Imamović gradnje, Sutivan nadigrao Eurozoks

Na memorijalnom turniru u malom fudbalu "Vaso, Šaban, Momo", večeras su odigrani mečevi petog kola grupe B.

U prvom duelu desetog dana, R-Mobile je slavio protiv E-Rome sa 7:5.

Četvorostruki strijelac za pobjedničku ekipu bio je Vildan Čindrak, dok su po gol dali Kenan Hasković, Mitar Veličković i Mensur Bošnjak.

Kod E-Rome dva puta u listu strijelaca upisao se Ričard Selimović, dok su po jednom mrežu protivnika zatresli Ljubomir Selimović, Semion Selimović i Ferid Selimović.

U drugoj utakmici, Sutivan je nadigrao ekipu Eurozoks Podgorica rezultatom 5:0, a nova tri boda prvoplasiranom timu u grupi B donijeli su Ljubo Konatar, Nemanja Konatar, Nikola Popović i dvostruki strijelac Marko Koprivica.

U bjelopoljskom derbiju, Nikoljac je savladao Imamović gradnju sa 3:2. Za Nikoljčane dva gola postigao je Admir Babačić, uz jedan pogodak Nikole Brajića. Poraz Imamović gradnje ublažili su Amer Suljević i Nenad Raković.

U posljednoj utakmici, u veoma neizvjesnom okršaju, Brajo Transport iz Prijepolja i Mimex Tomaševo odigrali su neriješeno 2:2.

Poveo je Mimex golom Ivana Asanovića, brzo je izjednačio Marko Maračić, da bi isti igrač pet minuta prije kraja preokrenuo rezultat, ali je ipak golman Igor Asanović 60 sekundi prije kraja postavio konačan rezultat.

Nakon pet kola u grupi B, prvo mjesto trenutno zauzima Sutivan, koji ima za gol bolju razliku od Imamović gradnje, koja ima isti broj bodova, ali i meč više. Treću poziciju dijele Nikoljac i Brajo Transport sa po sedam bodova, dok peto mjesto takođe dijele Metanjac i Mimex Tomaševo sa dva manje.  

Sjutra su na programu susreti petog kola grupe A, sa početkom u 19 časova sastaju se: SC Betis-Lozna, Sport Vision-Eko-Plod Pavino Polje, Dom starih caffe City-Pruška Mesopromet Franca i Hotel Meče Pekara Šar-Greding gradnja.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE