Memorijalni turnir: Brajo Transport bolji od Nikoljca, Mimex savladao Sutivan

Mečevi osmog kola grupe B memorijalnog turnira u malom fudbalu "Vaso, Šaban, Momo", odigrani su sinoć na poligonu gradskog stadiona u Nikoljcu.

Metanjac i R-Mobile odigrali su neriješeno 2:2. Strijelci za Metanjac bili su Janko Bulatović i Amer Kujović, dok je za R-Mobile dva pogotka postigao Kenan Hasković.

Okršaj između Imamović gradnje i Eurozoxa registrovan je službenim rezultatom 3:0, u korist Imamović gradnje, jer se Eurozox nije pojavio u predviđenom terminu odigravanja.

Mimex Tomaševo savladao je Sutivan sa 3:2. Dva gola za Mimex upisao je Lazar Ćulafić, još jedan pogodak djelo je Nikole Tomovića. Za Sutivan u listu strijelaca upisali su se Tadija Tijanić i Nikola Popović.

Brajo Transport iz Prijepolja pobijedio je Nikoljac rezultatom 3:1.

Poveli su Nikoljčani pogotkom Nikole Brajića u drugom minutu, izjednačio je Srđan Vuksanović golom iz kornera, a preokret Prijepoljcima donio je Branko Dučić. Do kraja susreta bjelopoljski tim je napadao sa petim igračem u polju, da bi u posljednjim sekundama Srđan Vuksanović postavio konačan rezultat.

Nakon osam kola u grupi B prvo mjesto zauzima Imamović gradnja sa 16, drugu poziciju dijele Sutivan i Brajo Transport sa po 14, četvrti Mimex i peti Nikoljac imaju po 11, šesti je Metanjac sa 9 bodova.

Večeras su na programu dueli posljednjeg, devetog kola grupe B, sa početkom u 19 časova sastaju se: Sutivan-E-Roma, Imamović gradnja-R-Mobile, Nikoljac-Mimex Tomaševo i Brajo Transport-Metanjac.

Autor i foto: Bojan Šutović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE