Košarkaši Jedinstva poraženi u Danilovgradu

Košarkaši Jedinstva poraženi su večeras na gostovanju od ekipe Danilovgrada, rezultatom 70:64 (21:21 16:16 21:16 12:11), u drugom kolu Erste lige.

Prve dvije četvrtine bile su potpuno izjednačene, pa se na odmor otišlo sa neriješenim ishodom. Treću četvrtinu su dobili košarkaši Danilovgrada i to sa pet poena razlike, da bi u četvrtoj minimalnom prednošću došli do pobjede.

Ekipu Danilovgrada do pobjede je vodio Milan Hajduković sa 18 poena, a pratili su ga Vasilije Jovović sa 14 i Aleksandar Rdaulović sa 13.

U timu Gorana Popovića najefikasniiji je bio Maid Čičić sa 21 poenom, a dvocifreni su bili Danilo Drašković i Rahdin Hughes sa po 12, dok je Vladan Kaluđerović dodao 11.

Kapiten Bjelopoljaca, Danilo Drašković, čestitao je ekipi Dnailovgrada na pobjedi i istakao da su poslednji minuti odlučili pobjednika.

„Na kraju prvog poluvremena rezultat je bio izjednačen, ali je na kraju domaćin imao više sreće i dobio utakmicu. Ostaje žal zbog izgubljenog meča, ali se okrećemo novom u kojem ćemo pokušati da dođemo do prve pobjede ove sezone“, kazao je Drašković za Radio Bijelo Polje.

Podsjetimo, košarkaši Jedinstva poraženi su i u prvom kolu i to od Studentskog centra, rezultatom 63:76.

KK Jedinstvo: Raičević, Beganović, Madžgalj, Kaluđerović, Hughes, Čović, Čičić, Kljajević, Drašković, Vuković, Đurišić, Pavićević

KK Danilovgrad: Knežević, Popović, Tatar, Jovović, Anđelić, Ćeranić, Hajduković, Mališić, Ratković, Baucal, Radulović, Đoković

Sudije: Nataša Dragojević, Zoran Radulović, Igor Janjušević

Delegat: Dragan Backović

Autorka: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA