Bjelopoljke Ema Kolić i Anđela Petrović na spisku crnogorske pionirske rukometne reprezentacije

Rukometašice bjelopoljskog Jedinstva, Ema Kolić i Anđela Petrović, našle su se na  spisku crnogorske pionirske reprezentacije, koja će učestvovati na međunarodnom rukometnom turniru “Montenegro handball kup”, koji će od 14. do 16. decembra biti održan u Podgorici.

Nakon sjajne igre u jesenjem dijelu sezone Kolić i Petrović dobile su poziv selektora, a okupljanje reprezentacije zakazno je za 12. decembar, u 10 sati, u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru u Podgorici.

Za predstojeći turnir, trener Ivan Terzić računa na 20 igračica, a planirano je da se prije toga održe i tri pripremna treninga.

Trener bjelopoljskih rukometašice, Marko Stojanović, kazao je da je ovo veliki uspjeh ženskog rukometa u Bijelom Polju.

“Na kraju polusezonu, prepune uspona i padova, naše pionirke Ema Kolić i Anđela Petrović su svojim igrama u seniorskom takmičenju, zavrijedile pažnju selektora, a usojeh je još veći s obzirom na to da nemamo uslove za rad, niti dovoljno termina u SC “Nikoljac”. Više puta sam istakao da je naš cilj stvaranje kvalitetnih igračica i reprezentativki,a  Anđela i Ema su dokaz da polako ali sigurno ostvarujemo taj cilj, iako nemamo podršku za kvalitetan rad. One su primjer da se radom i trudom, zalaganjem i izuzetnim vaspitanjem mogu ostvariti snovi, naravno uz podršku saigračica, jer je ovo timski sport”, naglasio je Stojanović.

Na spisku pionirske reprezentacije Crne Gore, pored Kolić (pivot) i Petrović (bek), našle su se:

Andrea Škerović (golman), Marija Marsenić (golman), Aleksandra Kecojević (golman), Tamara Radonjić (krilo), Ivana Vujadinović (krilo), Lana Pavićević (krilo), Nikoleta Radmanović (krilo , Maša Kuzmanović (krilo), Snežana Ćorović (krilo), Nađa Micevska (bek), Kristina Arsenijević (bek), Mia Ražnatović(bek), Jovana Kalezić(bek), Jelena Vukčević(bek), Anđela Milošević(bek), Maša Mitrović(bek), Tijana Lutovac (pivot)

Autorka: Sanja Čujović

Foto: ŽRK "Jedinstvo"

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE