Dobra partija Jedinstva, uprkos porazu

Košarkaši Jedinstva poraženi su večeras u Nikšiću od Sutjeske, rezultatom 68:76 (12:14 19:21 16:18 21:23), u utakmici 16. kola Erste lige Crne Gore.

Uprkos porazu, Bjelopoljci su pružili dobar otpor ekipi koja je bez poraza u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Ekipu Sutjeske do pobjede su vodili Ismet Sejfić sa 16 poena, Boris Lalović je dodao 15, a dvocifren je bio i Igor Čvorović sa 11.

U našem timu najefikasniji je bio novajlija Boris Janjušević sa 14, a istakli su se i Vladan Kaluđerović (13), Danilo Drašković (11) i Nenad Vuković (12).

Trener Jedinstva, Goran Popović, kazao je da je zadovoljan igrom koju su prikazali njegovi momci.

„Odigrali smo odličnu utakmicu u kojoj smo protiv ekipe koja je bez poraza u dosadašnjem dijelu prvenstva tri minuta do kraja imali prednost od 3 poena. Na kraju je presudio kvalitet i veći fond igrača, ali smo pokazali da možemo da igramo i to ravnopravno protiv najbolje ekipe u ligi“, kazao je Popović za Radio Bijelo Polje.

KK Jedinstvo: Raičević, Kovačević, Janjušević, Kaluđerović, Bošković, Kljajević, Madžgalj, Čović, Drašković, Vuković, Korać, Beganović

KK Sutjeska: Pavlićević, Gardašević, Vulević, Knežević, Ćalić, Vujović, Varajić, Sejfić, Lalović, Đoković, Čvorović, Tončić

Autorka: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE