Jedinstvo poraženo od direktnog konkurenta za baraž

Fudbaleri Jedinstva poraženi su danas u Podgorici od direktnog konkurenta za baraž, ekipe Jezera, rezultatom 0:1,  u 30. kolu Druge crnogorske lige.

Jedini gol na meču postigao je Božo Osmajlić u 43. minutu i tako donio vrijednu pobjedu Jezeru, koje je preuzelo drugo mjesto na tabeli.

Trener fudbalera Jedinstva, Sead Babača, kazao je da su zbog svih problema prije samog meča bez energije ušli u utakmicu, što je protivnik i iskoristio.

“Postavljalo se pitanje da li će se utakmica uopšte odigrati, a zatim je došlo do promjene domaćinstva, pa smo umjesto u Mojkovcu igrali u Podgorici. Sve je to uticalo na nas, a nijesu nam igrali ni neki standardni igrači, tako da smo dosta skromno izgledali na terenu, bez energije i žara, što je protivnik iskoristio i zasluženo pobijedio”, kazao je Babača.

On je istakao da ostaje žal što jednu od ključnih utakmica sezone nijesu igrali na svom terenu.

“Ali mi ćemo probati da se izdignemo iz ove situacije i ako uopšte bude nastavka prvenstva da ipak dođemo do baraža”, poručio je trener Babača.

Jedinstvo je nakon 30. kola četvrto na tabeli 45 bodova.

Dečić je vodeći sa 61 bodom, Jezero je drugo sa 51 i ima dva više od trećeplasiranog Bokelja.

FK Jedinstvo: Aković, Perošević (Memčević), Gordić, Idrizović (Banda), Šćepanović, Hajrović (Šekularac), Nikolić, Bugarin (Mušović), Krulanović, Vulević, Kalačević (Cvijović) 

FK Jezero: Kastratović, Ajković (Milačić), Osmajlić (Piranić), Stijepović, Drešković, Radunović, Vukićević, Kontić, Tmušić Nemanja, Tmušić Nikola, Isljami (Oliveira)

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE