Još osam medalja za karatiste Jedinstva, čak 135 u ovoj sezoni

Karatisti bjelopoljskog Jedinstva osvojili su osam medalja na tradicionalnom Grand Prix Montenegro turniru, održanom danas u Igalu.

Bjelopoljski tim na ovom takmičenju predstavljala je Zerina Ličina, koja je osvojila srebrnu medalju u borbama u konkurenciji djevojčica 2012. godište do 35kg, a u kategoriji do 30 kg bila je bronzana.

Petra Blagojević došla je do bronzane medalje u katama u kategoriji djevojčica 2011. godište – nivo II, a bila je bronzana i u apsolutnom nivou.

U katama u kategoriji dječaka 2016. godište, karatista Jedinstva, Vladimir Konatar, osvojio je zlatnu medalju u apsolutnom nivou, dok je bio srebrni u nivou I.

Medalje na Grand Prix Montenegro turniru osvojio je i Filip Radojević, on je bio srebrni u katama u kategoriji dječaci 2014. Godište, a  došao je i do bronzane medalje u borbama u kategoriji do 25kg.

Takmičenjem u Igalu, koje je okupilo čak 680 takmičara iz cijelog regiona, karatisti Jedinstva polako privode kraju sezonu u kojoj su osvojili čak 135 medalja na domaćim i međunarodnim turnirima.

Autorka: Sanja Dulović

Foto: Karate klub Jedinstvo

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE