Mlađe kategorije Karate kluba Jedinstvo u Ulcinju osvojili 8 medalja

 Na juče održanom tradicionalni karate turniru “XX Ulcinj Open “ Karate klub Jedinstvo  predstavijalo je 9 takmičara koji su osvojili 8 medalja.

Zlatnu medalju je osvojio Vladimir Konatar u katama u kategoriji djecaci U8 nivo Il kao i bronzanu u Apsolutnom nivou.

Srebro su osvojile kata tim djevojčice U12/U13 Petra Blagojević,Teodora Drašković, Nija Rovčanin, Nikolina Bošković  i Maša Balažo u katama u kategoriji djevojcice U10 nivo I. Bronze su osvojili Nija Rovčanin u borbama u kategoriji djevojčice U13 -54kg, Bogdan Sošić u borbama u katagoriji dječaci U13 -45kg i Filip Radojević u katama U10 Apsolutni nivo.

 Kako su kazali iz tog kluba, na turniru u Ulcinju učestvovalo je 60 klubova iz osam zemalja sa ukupno 957 prijavijenih takmičara.

“ I ostali naši predstavnici su imali dobre nastupe i nedostajalo je malo sportske sreće za još bolje rezultate. Naše takmičare već sledeće nedelje očekuje Državno prvenstvo za poletarce, pionire i nade koje će se odrzati u Baru. Naš klub očekuje i organizacija Internacionalnog Karate turnira “Trofej Bijelog Polja 2024 “koji će se održati 26.05.2024. u sportskoj dvorani”naveli su iz karate kluba Jedinstvo.

 

Izvor i foto:Karate klub Jedinstvo