Pomoć ljekara zatražilo više od 60 sugrađana

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 63 sugrađana, dok je dežurna ekipa osam puta intervenisala na terenu.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Učesnike u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

U južnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, uz promjenljivu oblačnost tokom jutra ili prijepodneva.Na sjeveru se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz povremenu kišu a ponegdje je moguć i kratkotrajan pljusak i grmljavina.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti umjeren do jak, na udare i veoma jak, u jutarnjim satima ponegdje moguće i olujne jačine, sjeverni i sjeveroistočni.Jutarnja temperatura vazduha osam do 23, najviša dnevna 14 do 31 stepen.