Više od 50 sugrađana zatražilo ljekarsku pomoć

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 54 sugrađana, dok je dežurna ekipa deset puta intervenisala na terenu.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni željeznički saobraćaj ovoga jutra odvijao se po utvrđenom redu vožnje, dok je međunarodni brzi vozi iz Beograda kasnio 90 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice

Učesnike u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore. Vozačima savjetuju opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

Pretežno sunčano i toplo. Na sjeveru ujutru po kotlinama moguća kratkotrajno magla, a poslijepodne u kontinentalnim predjelima ponegdje slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar uglavnom slab do umjeren, tokom dana južni i zapadni. Jutarnja temperatura vazduha 7 do 21, najviša dnevna 24 do 35 stepeni.