Lokalni vozovi po redu vožnje, međunarodni kasni više od tri sata

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni, koji saobraća na relaciji Beograd – Bar, u kašnjenju više od 3 i po sata,  saopšteno je sa bjelopoljske stanice.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će 9 do 17 sati biti Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo', saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema. Bez električne energije, kako su najavili, od 9 do 16 sati biće Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Nikoljac, a od 9 do 14 sati  Muslići.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, a voda je potpuno bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima uz mjestimično smanjenu vidljivost na sjeveru, saopštili su iz Auto moto saveza i upozorili na sitnije odrone na pojedinim dionicama.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura od 23 do 30 stepeni.