Uredno snabdijevanje strujom

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je  uredno, a tako bi trebalo da bude i tokom dana jer u CEDIS-u nijesu planirali  isključenja struje.

I vodosnabdijevanje u gradu i prigradskm naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 53 sugrađana, a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale  na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, a duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG). Iz AMSCG-a su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putu. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Sredinom dana ili poslijepodne lokalno je moguća kratkotrajna kiša. Na sjeveru ujutru moguća magla ili povećana niska oblačnost.Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljiv. Jutarnja temperatura od pet ispod nule do pet, a najviša dnevna od pet do 16 stepeni.