I danas višesatna isključenja struje

Zbog radova na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima bez struje  će od 8 do 14sati biti  zgrade ‘Tri ćulafa i Sjenička’ i Ulica Đorđija Stanića, od 8 do 17 sati Pripčići, a od  9 do 16 sati  Vrh, Potkrajci, Rasovo, Voljavac, Grančarevo, Orahovica i Barice. Struju od 9 do 18 sati neće imati  Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Sipanje, Ličine, Osmanbegovo selo, Sušica, Goduša, Stubo, Vrh, Negobratina, Lazovići, Čampari, Đalovići, Moravac, Dupljaci, Žurena, Brestovik, Pašića Polje, Laholo, Kaševari, Kostići, Potoci, Dubovo, Brzava, Femića krš, Prijelozi i  Zagrad, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskm naseljima  je uredno, a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 49  sugrađana, a dežurne ekipe su čak 12 puta intervenisale  na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljeske željezničke stanice.

U Crnoj Gori danas se saobraća po mjestimično vlažnim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.  Upozorili su da su duž klisura i usjeka mogući sitniji odroni i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putu. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti djelimično sunčano. Vjetar će biti slab do umjeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od nula do devet, najviša dnevna od devet do 20 stepeni.