Pomoć Hitne službe zatražilo 60 pacijenata

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 49  sugrađana, a dežurne ekipe su čak 11 puta intervenisale  na terenu. Među pacijentima najviše je bilo hroničnih bolesnika i starijih osoba.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskm naseljima  je uredno, a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Na većini puteva u Crnoj Gori saobraća se po suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza. Iz AMSCG-a su upozorili da su duž klisura i usjeka mogući sitniji odroni i savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima i stanju na putu. Saobraćaj je u prekidu za sva vozila na putu Mojkovac – Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, u popodnevnim satima ili krajem dana očekuje se jače naoblačenje, a tokom noći u južnim predjelima kiša. U kasnim satima će kiša padati u većem dijelu zemlje, a mogući su i pljuskovi praćeni grmljavinom. Vjetar će biti pojačan do jak južnih smjerova, naročito u drugom dijelu dana i tokom noći. Jutarnja temperatura od nula do deset, najviša dnevna od 12 do 22 stepena.