Danas na sjeveru sunčano, popodne se očekuje kiša

Na sjeveru Crne Gore danas će biti sunčanih perioda, u popodnevnim satima očekuju se pljuskovi, dok će na jugu biti sunčano i toplo. Na sjeveru ujutru po kotlinama očekuje se magla ili niska oblačnost. Vjetar će biti slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha nešto viša nego juče i kretaće se od 24 do 30 stepeni.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži i  dalekovodima, danas će od 8 do 13 sati bez struje biti Grab – Dauti, od 8 do 17 Vergaševići i od 9 do 16 sati Pavino Polje, Jabučina, Ul. Nikice Kneževića, Babića brijeg i Loznice, saopštili su iz CEDIS-a.

Iz Vodovoda Bistrica su saopštili da je u gradu i prigradskim naseljima uredno vodosnadbijevanje i da za danas nema planiranih isključenja, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražilo je 68 osoba, dok je dežurna ekipa 7 puta intervenisala na terenu.

Lokalni i međunarodni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. Uredan željeznički saobraćaj se očekuje i u nastavku dana.

Iz AMSCG su saopštili da se ovog jutra saobraćaj obavlja po pretežno suvim kolovozima uz povoljne uslove za vožnju. Apeluju na vozače da vožnju prilagode saobraćajnim uslovima.