Bezuslovna majčinska ljubav: Ženka njemačkog ovčara usvojila bebe lava(video)

Video na kom je keruša prihvatila laviće pokazuje veliku snagu i ljubav jednog majčinskog srca.

Nesvakidašnja situacija dogodila se nedaleko od Vladivstoka, u poznatom parku životinja po imenu "Bijeli lav". Lavica Sirona je samo nedelju dana od rođenja svoja dva mladunčeta iz nepoznatih razloga odlučila da ih napusti.

Velikodušna keruša Sandra je preuzela brigu o lavićima, a ona ima i jedno svoje štene i dovoljno mlijeka za dvije prinove.

Šef parka Viktor Aganov je odmah nakon nemile situacije sa lavicom krenuo u potragu za kerušom koja bi laviće prehranila i izbavila ih iz opasne situacije. Bračni par Artjom je ponudio svoju osmogodišnju ženku koja je malene laviće prihvatila.

Dva mladunčeta su se našla u opasnoj situaciji, a da nisu naišli da ženku nemačkog ovčara možda bi uginuli od gladi. Sandra je pas bračnog para Artjom, a prema njihovim riječima ona nikada nije voljela mačke, ali je mladunčad velikodušno prihvatila.

Nakon što su lavići pronašli svoj novi dom, Aganov je istakao: "Sandra je malo stariji pas, ali prihvatila je mladunce bez problema. Ima već jedno svoje štene, koje je dosta manje od lavića, ali ima dovoljno mlijeka za sve, jer ona obično hrani osam štenaca".

 

Izvor i foto: Kolektiv.me

Tekst objavila: Jasminka Mulić