Omladinska liga: Fudbaleri Jedinstva pretrpjeli treći uzastopni poraz

Omladinci fudbalskog kluba „Jedinstvo“ poraženi su danas u gostima od ekipe Koma rezultatom 1:0, u utakmici petog kola Plej-ofa Grupe A, u kojoj se takmiči osam najboljih omladinskih timova u Crnoj Gori.

Odlučujući pogodak dao je Nikola Milošev, već u drugom minutu meča.

Kapiten Jedinstva, Mladen Šutović, kazao je za Radio Bijelo Polje da je rano primljeni gol njegove ekipe poremetio čitavu koncepciju igre i nakon toga im je bilo veoma teško da se vrate u meč.

“Viđena je jedna veoma tvrda utakmica, ne baš lijepa za gledanje, mnogo borbe na sredini terena. Mi smo bili dominatniji u drugom poluvremenu, ali nažalost falio nam je taj završni pas da uradimo nešto konkretno, i da dođemo do pozitivnog rezultata. Čestitam domaćinu na dobroj igri, kao i fer borbi. Okrećemo se narednom meču, u kojem dočekujemo Grbalj, gdje ćemo dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat i da konačno slavimo u Plej-ofu”, zaključio je Šutović.

Nakon pet odigranih kola u Plej-ofu, izabranici Seada Babače zauzimaju osmu poziciju sa 11 bodova, dok su Podgoričani treći sa 28 bodova.

U sljedećem kolu, koje je na programu narednog vikenda, Bjelopoljci će dočekati ekipu Grblja.

Žute kartone na današnjem meču zaradili su: Stefan Vukčević, Marino Nuculović, Nemanja Mijović i Luka Vlahović, svi iz redova domaćih, dok je kod gostiju žuti karton dobio štoper, Stefan Božović.

FK "Kom": Stojan Vukčević(G), Marino Nuculović, Boris Tošković (od 56.Ognjen Gačević), Nikola Milošev, Balša Bulatović, Nemanja Mijović, Miljan Cerović, Veljko Radenović, Luka Vlahović, Krsto Radosavović(od 85.Jagoš Šćepanović), Marko Lačević(C)(od 88. Jovan Drašković).

FK "Jedinstvo": Rijad Džafić(G), Kenan Hadžibegović(od 52. Mensur Ramović), Stefan Božović, Adis Bahović, Andrej Cvijović, Filip Obradović, Mladen Šutović(C), Đorđije Cvijović, Todor Šekularac(od 73.Bogdan Korać), Stefan Vlaović(od 64.Nikola Nedović) , Aldin Klapija

Glavni sudija: Marko Roganović, prvi pomoćnik: Marko Drljević, drugi pomoćnik: Lazar Radulović, delegat: Miloš Jovović.

Autor: Bojan Šutović

Foto: Arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE